Coș cumpărături
Coș cumpărături
PARPACCIO OCET BALSANIC RAZUIT LAMAIE-GHIMBIR GR 160
Preț cu TVA: 50 lei
Cod produs: 00000176

RemoveAdd
Producător: Acetifico Mengazzoli
 
Lămâia și ghimbirul gr 160 este oțetul care se transformă într-un nou corp solid. Parpaccio Mengazzoli este un ingredient nou în bucătăria italiană, un oțet solid care așteaptă să fie re-transformat în interpretările bucătariilor și fanilor din bucătărie; o nouă cultură de sublimare a masei lichide în solide și apoi altceva. Vă sugerăm să-l topiți și apoi să-l reformați în ceva diferit, să-l tăiați în straturi pentru a obține transparență, să-l uscați pentru a-i crește densitatea crocantă, chiar făcându-l să devină praf, cristalizându-l, deformându-l în forme rafinate sau pur și simplu răsturnându-l în pufuri infinite. Merge perfect cu mâncărurile cu pește, pentru a încerca cu somon și păstrăv, surprinzător în combinație cu creveți. Încercați-l în salate de vară, cu mâncăruri tartare și etnice, fructe, deserturi, înghețată și chiar în cocktail-uri.

Cele mai vizitate produse

  • BARILLA VERMICELLI NR 8 Gr 500
  • GUSTO PUGLIA MELANZANE GRIGLIATE ML 314
  • GAROFALO FARFALLE GR 500
  • FAINA GRAU TIP 00 PASTE ARIZANALE
  • BARILLA TORTIGLIONI NR 83 GR 500
  • ULEI MASLINE EXTRA VERGINE LT 0.750
  • GUSTO PUGLIA ANTIPASTO MARE ML 314
  • MULINO BIANCO GALLETTE GR 350