Sos dulce și acru cu Oțet Balsamic de Modena I.G.P. și Trufe - 100ml. Gustul catifelat al Cremei Balsamice de Trufe întâlnește și îmbunătățește caracterul decisiv și persistent al trufei, creând o combinație dulce și acră marcată plăcut de aroma și aroma intensă tipice acestui tubercul. Crema balsamică Truffle se obține prin reducerea și îngroșarea Oțetului balsamic de Modena I.G.T. agitat la sfârșitul fierberii cu trufa tocată fin. Se lasă la odihnă, apoi se îngroașă și se creează. Diluat în ulei de măsline extravirgin, sare, piper sau unt, este ideal ca ingredient în rețete pentru preparate dulci și acre cu trufe, esențiale pentru decorarea și aromatizarea capricioase. Crema balsamică cu trufă este de fapt combinată cu feluri de mâncare simple, cum ar fi paste cu ou și risotto. Plăcut pe mamaliga fierbinte cu Parmigiano Reggiano, robiola sau taleggio, file de vită, iepure, curcan și fazan , cu salate , anghinare și ciuperci. Inegalabil în combinația de sparanghel și ouă, neobișnuit și curios în deserturile cu ciocolată.