Oțet de rodie bio 250ml. Oțetul de rodie biologic Mengazzoli se remarcă pentru gustul acidulat intens fructat și pentru bogăția acidului acetic, o substanță naturală care promovează o digestie bună. Acest oțet nou provine dintr-o prelucrare pricepută care permite păstrarea gustului caracteristic al fructului proaspăt culese și menținerea nealterată a proprietăților sale nutritive și benefice. Fructul de rodie este de fapt deosebit de bogat în: antioxidanți utili pentru combaterea radicalilor liberi, vitamina C (un rodiu conține aproape 20% din întreaga necesitate zilnică a unui adult), vitamina K, vitaminele B, potasiu și minerale precum fier, calciu, magneziu și fosfor. Printre cele mai cunoscute proprietăți ale rodiei se numără proprietățile anti-cancer și anticoagulante utile în prevenirea bolilor cardiovasculare. Oțetul de rodie organic este ideal pentru pansamentele în combinație cu ulei de măsline extra virgin. Excelent pe cărnile albe, surprinzător pentru crustacee și pește la grătar. Încercați-l în salată de fructe. Aciditate 5%.